Consultatii medicale
In slujba pacientilor cu devotament, stiinta si profesionalism
Fizioterapie
Cercetarea de varf pusa in practica, prin echipamente de ultima generatie
Kinetoterapie robotica
Viitorul recuperarii medicale prin kinetoterapie robotica
Kinetoterapie
Kinetoterapie personalizata, stiinta, rezultate, experienta si pregatire continua

Stimati pacienti,

Incepand din Noiembrie 2012, imi desfasor activitatea profesionala in cadrul Centrului de Kinetoterapie KINETO PROMEDICA LIFE, ulterior transformandu-se in Centrul Medical de Reabilitare KINETO PROMEDICA LIFE, alaturi de o echipa tanara si bine pregatita dedicata muncii de recuperare medicala si cu respect fata de pacienti. Anterior, am lucrat in mediul privat, in cadrul unor clinici sau cabinete de specialitate, in paralel cu Spitalul Judetean de Pediatrie Pitesti, Sectia Neurologie pediatrica si deficiente fizice (unde sunt angajat din 1996 si pina in prezent).

Fotografiile si filmele prezentate in acest capitol fac parte dintr-o vasta baza de date personala, realizata printr-o munca asidua de-a lungul multor ani de experienta (peste 18 ani), in recuperare medicala neuropediatrica si ortopedica pediatrica, printr-un proces de pregatire si formare profesionala continua.

Acestea reflecta cazuri reale, bazate pe diagnostic clinic si investigatii clinice si paraclinice, certificate de medicii specialisti.

Pacientii/apartinatorii s-au prezentat cu indicatie pentru tratament kinetoterapeutic de recuperare.

GIGI MARTA
Prof. Principal CFM
Terapeut Vojta
Coordonator Departament Kinetoterapie

FRACTURA COMINUTIVA EPIFIZA HUMERUS DREPT

NUME: P. T.
VARSTA: 55 ani
DIAGNOSTIC: Fractura cominutiva epifiza humerus drept
TRATAMENT: Kinetoterapie pasiva, kinetoterapie robotica.


A. Foto inainte de interventia chirurgicala

inainte


B. Interventie chirurgicala

Interventie chirurgicala de inalt nivel efectuata de medic ortoped-traumatolog, profesionist de inalta tinuta, facand parte din corpul de elita al Spitalulului Clinic de Ortopedie -Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor – Bucuresti.

dupa


C. Recuperare prin kinetoterapie robotica

Recuperarea prin kinetoterapia robotica a pacientului, la 5 zile de la interventia chirurgicala, cu ajutorul robotului Armeo Spring. Miscarile active ale pacientului conectat la interfata robotului. Este stiinta, tehnica si profesionalism!!! Acesta este viitorul recuperarii medicale prin kinetoterapie!

O tehnologie de vis atat pentru pacient, cat si pentru kinetoterapeut!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress