Consultatii medicale
In slujba pacientilor cu devotament, stiinta si profesionalism
Fizioterapie
Cercetarea de varf pusa in practica, prin echipamente de ultima generatie
Kinetoterapie robotica
Viitorul recuperarii medicale prin kinetoterapie robotica
Kinetoterapie
Kinetoterapie personalizata, stiinta, rezultate, experienta si pregatire continua

Stimati pacienti,

Incepand din Noiembrie 2012, imi desfasor activitatea profesionala in cadrul Centrului de Kinetoterapie KINETO PROMEDICA LIFE, ulterior transformandu-se in Centrul Medical de Reabilitare KINETO PROMEDICA LIFE, alaturi de o echipa tanara si bine pregatita dedicata muncii de recuperare medicala si cu respect fata de pacienti. Anterior, am lucrat in mediul privat, in cadrul unor clinici sau cabinete de specialitate, in paralel cu Spitalul Judetean de Pediatrie Pitesti, Sectia Neurologie pediatrica si deficiente fizice (unde sunt angajat din 1996 si pina in prezent).

Fotografiile si filmele prezentate in acest capitol fac parte dintr-o vasta baza de date personala, realizata printr-o munca asidua de-a lungul multor ani de experienta (peste 18 ani), in recuperare medicala neuropediatrica si ortopedica pediatrica, printr-un proces de pregatire si formare profesionala continua.

Acestea reflecta cazuri reale, bazate pe diagnostic clinic si investigatii clinice si paraclinice, certificate de medicii specialisti.

Pacientii/apartinatorii s-au prezentat cu indicatie pentru tratament kinetoterapeutic de recuperare.

GIGI MARTA
Prof. Principal CFM
Terapeut Vojta
Coordonator Departament Kinetoterapie

SCOLIOZA IDIOPATICA CONGENITALA OPERATA

NUME: V. A.
VARSTA: 25 ani
DIAGNOSTIC: Scolioza idiopatica congenitala operata – „S” dextroconvexa, punct maxim de inflexiune la T8 – T9, unghi Cob 95 grade (clinostatism), dextroconcava lombar cu punct max. de inflexiune la L2 – L3, unghi Cob 77 grade (clinostatism).
– Rotatie corpi vertebrali toraco – lombari grad 3.
TRATAMENT:
– Aplicatii ale metodei Vojta, 1/zi.
– Exercitii active, active cu rezistenta, tehnici kinetice realizate cu ajutorul dispozitivelor de scripetoterapie computerizata, si dispozitivelor de mecanoterapie.
– Kinetoterapie respiratorie.


A. Foto inainte de interventia chirurgicala


B. Foto dupa interventia chirurgicala

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress