Consultatii medicale
In slujba pacientilor cu devotament, stiinta si profesionalism
Fizioterapie
Cercetarea de varf pusa in practica, prin echipamente de ultima generatie
Kinetoterapie robotica
Viitorul recuperarii medicale prin kinetoterapie robotica
Kinetoterapie
Kinetoterapie personalizata, stiinta, rezultate, experienta si pregatire continua
EVENIMENT DEOSEBIT LA CENTRUL MEDICAL DE REABILITARE ,,KINETO PROMEDICA LIFE’’ – PITESTI – ROMANIA
0 2 decembrie 2014

In data de 30 Noiembrie 2014 a avut loc la Pitesti in premiera nationala – Centrul Medical de Reabilitare „KINETO PROMEDICA LIFE” – intalnirea Grupului de lucru Vojta, bineinteles cu terapeuti Vojta, pregatiti si formati de Societatea Internationala Vojta (I.V.G), in colaborare cu Societatea Romana Vojta (Sibiu).

Au fost prezenti terapeuti din Bucuresti (Spital Budimex, Spital Alexandru Obregia), Sibiu (Spitalul Dr.Gheorghe Preda), precum si din alte institutii medicale de stat si private din Buzau, Constanta, Craiova etc. Intalnirea a fost de o inalta tinuta profesionala, totodata realizandu-se un schimb de experienta extrem de benefic atat pentru kinetoterapeuti cat si pentru pacienti. De asemenea, participantii s-au simtit excelent atat in ceea ce priveste conditiile de desfasurare cat si datorita modului in care au fost primiti. Organizatorul intalnirii a fost prof. principal C.F.M. Gigi Marta, terapeut Vojta.n(Pitesti)

Ne dorim pe viitor asemenea intalniri, deoarece sunt necesare pentru perfectionarea continua a profesionistilor din domeniu dar si pentru obtinerea de rezultate foarte bune in recuperarea pacientilor.

Publicat in Articole

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress