Consultatii medicale
In slujba pacientilor cu devotament, stiinta si profesionalism
Fizioterapie
Cercetarea de varf pusa in practica, prin echipamente de ultima generatie
Kinetoterapie robotica
Viitorul recuperarii medicale prin kinetoterapie robotica
Kinetoterapie
Kinetoterapie personalizata, stiinta, rezultate, experienta si pregatire continua

KINETOTERAPIE ROBOTICA

Centrul Medical de Reabilitare KINETO PROMEDICA LIFE dispune de cele mai moderne echipamente si instalatii de recuperare, conform standardelor europene. Avem in dotare primele echipamente de neuroreabilitare computerizata din Romania, sistemul ERIGO PRO – robotul pentru recuperarea membrelor inferioare, precum si robotul ARMEO SPRING – pentru membrele superioare, concepute si produse de firma elvetiana HOCOMA, lider mondial in domeniu. Este bine de stiut ca sistemul ERIGO PRO este folosit in peste 184 de clinici din intreaga lume, precum si in bazele militare NATO din SUA, Germania si Turcia in scopul reabilitarii neurologice timpurii a militarilor raniti.

Pe acest sistem, ERIGO PRO, a lucrat la Clinica de neuroreabilitare a Spitalului din Lausanne, Elvetia, si multiplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, dupa cumplitul accident suferit la schi.

 
 

De asemenea alte doua echipamamente de ultima generatie pe care centrul nostru le are in dotare sunt fostul KINETEC astazi depasit si inlocuit cu mare succes de ACTIV-K – cel mai performant sistem robotizat din Europa, pentru recuperarea patologiei genunchiului, precum si sistemul computerizat de elongatii TRITON, ambele produse de concernul Chattanooga (USA), firma de top in echipamente de reabilitare medicala si fizioterapie. Mentionam ca centrul mai dispune de ultimele tipuri de mese electrice modulare de tratament ENRAF – tehnologie de varf in domeniu, dispozitive de mecanoterapie, dispozitive de educare si reeducare a mersului, mainii, cotului, prehensiunii etc.

Pentru activitatea de fizioterapie exista in dotarea centrului combina INTELECT NEO – de ultima generatie, produsa de concernul Chattanooga (catalog 2014), ce cuprinde 4 canale independente pentru electroterapie, un canal pentru ultrasunet, un canal pentru terapie laser, 2 canale pentru terapie vacuum, 2 canale pentru terapie in recuperare neurologica.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress