Consultatii medicale
In slujba pacientilor cu devotament, stiinta si profesionalism
Fizioterapie
Cercetarea de varf pusa in practica, prin echipamente de ultima generatie
Kinetoterapie robotica
Viitorul recuperarii medicale prin kinetoterapie robotica
Kinetoterapie
Kinetoterapie personalizata, stiinta, rezultate, experienta si pregatire continua
Un curs de exceptie marca „Dr. Nicolae Robanescu”
0 7 octombrie 2016

In perioada 30 septembrie – 02 octombrie 2016, Centrului Medical de Recuperare „KINETO PROMEDICA LIFE”, Str. Teilor nr. 2, etaj 1, unde este si sediul Filialei Arges a Societatii Fizioterapeutilor Dr. Nicolae Robanescu a fost gazda unui curs de exceptie sustinut de unul dintre marii profesionisti in domeniul kinetoterapiei – Prof. Principal C.F.M Ion Gruia, formator acreditat de Ministerul Sanatatii, directorul Institutului de Fizioterapie Integrativa din Romania, institutie pe care cu onor o conduce, fiind conectata si recunoscuta de o intreaga serie de institutii medicale atat din Europa cat si din Statele Unite.

Presedintele Filialei Arges si Vicepresedinte SFDNR, Prof. Principal C.F.M, terapeut Vojta Marta Gheorghe impreuna cu echipa sa de la Pitesti au reusit sa creeze conditii de o inalta tinuta conform referintelor participantilor la curs. Au fost prezenti kinetoterapeuti din institutii medicale private cat si de stat, atat din Bucuresti (Kineto Bebe, Medlife, etc.), cat si din tara (Galati, Suceava, Targoviste), precum si cadre universitare – lectori, conferentiari de la specializarea kinetoterapie din cadrul Universitatii din Pitesti.

Cursantii au fost incantati de cunostintele atat teoretice cat si practice primite si de modul de expunere practico-metodic a formatorului Prof. Ion Gruia. Partea a doua a cursului este planificata in perioada 09-11 decembrie 2016. Va asteptam cu drag!

Marta Gigi,
Prof. Principal C.F.M
Terapeut Vojta
Vicepresedinte SFDNR
Presedinte Filiala Arges-SFDNR
Publicat in Articole | Etichete:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress